Задача проекту.

Спроектовано систему виносного холоду для споживачів продуктової мережі супермаркетів Food Market із застосуванням сучасних компонентів і енергоефективних рішень. Об’єкти успішно введені в експлуатацію.

Реалізація.

Етап 1

Отримання та узгодження технічного завдання (ТЗ). Вибір та узгодження концепції систем холодопостачання.

Етап 2

Разробка проекту холодопосточання (ХП)

Етап 3

Тех нагляд виконавчої частини підрядних організацій.

Результат.

Кількість магазинів

6

Загальна площа

  • 1000-2000 м.кв;
  • 2000-3000 м.кв;
  • 1000-2000 м.кв;
  • до 1000 м.кв;
  • до 1000 м.кв;
  • 2000-3000 м.кв;

Холодопродуктивність

  • 48 кВт;
  • 105 кВт;
  • 101 кВт;
  • 42,6 кВт;
  • 31,09 кВт;
  • 108 кВт.

Маєте проект чи ідею?

    Оберiть файл